Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Γιάννης Σηφάκης: "Κοροϊδία του αγροτικού κόσμου από την ΝΔ"

Γιάννης Σηφάκης: Τα 120 € στα νεκταρίνια και τα 100 € στα ροδάκινα που δώσαμε εμείς ήταν «ψίχουλα», τα 50 € και τα 70 € που δίνουν τώρα και χωρίς κοινωνικό μέρισμα στους αγρότες τι είναι; Δυό χρονιές εμείς de minimis στα συμπύρηνα , έξω τελείως τα συμπύρηνα φέτος.

Η κοροϊδία του αγροτικού κόσμου προεκλογικά από την ΝΔ με ψέματα και υποσχέσεις πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε.

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος οι αγρότες χωρίς κοινωνικό μέρισμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία και με το μισό de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς από ότι είχαν πάρει την προηγούμενη χρονιά.

Τότε είπαν ότι τα 120 € στα νεκταρίνια, τα 100 € στα επιτραπέζια και τα 50€ στα συμπύρηνα ήταν ψίχουλα. Αφήνουμε στην κρίση των αγροτών τα 50€ και τα 70 € αντίστοιχα που ανακοίνωσαν φέτος.

Τα συμπύρηνα ροδάκινα που δύο χρονιές εμείς είχαμε καταφέρει να πάρουν de minimis είναι στην απέξω φέτος. Μεγάλη αδικία αφού οι τιμές τους ήταν ιδιαίτερα χαμηλές και ο κλάδος θα χτυπηθεί περαιτέρω με τους δασμούς από τις ΗΠΑ.

Μιλούσαν για γρήγορες αποζημιώσεις στις αγροζημιές, για την ανάγκη επιτάχυνσης του προγράμματος χυμοποίησης. Που είναι τώρα όλα αυτά;

Μιλούσαν για μεγάλες φοροαπαλλαγές και μείωση ασφαλιστικών εισφορών. Που είναι τώρα όλα αυτά; Μιλούσαν για κατάργηση των 29 άδικων φόρων. Ούτε ένας δεν καταργήθηκε.

Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *