Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Το ΕΠΑΛ Έδεσσας στην Δρέσδη της Γερμανίας

50 Μαθητές και 6 συνοδοί καθηγητές του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας μετακινήθηκαν στην Δρέσδη της Γερμανίας για δύο εβδομάδες, 5-19 Νοεμβρίου και συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια. 
 
Η μετακίνηση έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Οι 25 μαθητές των τομέων Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας καθώς και Διοίκησης και Οικονομίας επιμορφώθηκαν σε θέματα επιχειρηματικότητας και δημιουργίας επιχειρήσεων. Οι μαθητές των τομέων Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού επιμορφώθηκαν στη Ρομποτική.

Όλα τα έξοδα των συμμετεχόντων μαθητών, μετακίνηση, διαμονή και διατροφή καλύφθηκαν από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Σε δεύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, που έχει εγκριθεί στο Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας, 40 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές θα μεταβούν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας τον Μάρτιο του 2020, για δύο εβδομάδες, όπου θα παρακολουθήσουν επιμορφώσεις σχετικές με τις ειδικότητες τους. Τα έξοδα των μαθητών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου.

Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, 2381024978
Δ/ντης Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *