Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

"FROZEN AMBROSIA" στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Την Παρασκευή 27/12/2019 στις 19:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας διοργανώνει την προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019.

Hera’s Angels | Wonderlust Ski Bike Trip | Astamatitos | Crete Arising

Τέσσερις ταινίες , τέσσερις απίστευτες ιστορίες. Γιορτάζουμε την έναρξη της νέας χιονοδρομικής χρονιάς με την προβολή του Frozen Ambrosia.

Ιστοσελίδα : https://frozenambrosia.com/

Είσοδος: Δωρεάν - Κατάλληλο για όλους - Διάρκεια : 2 ώρες

Η προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019 είναι δωρεάν για όλους χάρη στην ευγενική υποστήριξη των χορηγών μας.Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά

Κατσάνης 'Εργοστάσιο ξυλείας - Παλέτες'

Kirkenidis Tours

LIDRA HOTEL

Μελίρρυτον

Αποστακτηριο Νιβουρλη

Συμβολη


Το διάλλειμα των προβολών θα γεμίσει με ωραίες γεύσεις και αρώματα των οινοποιείων 3Γενιες οινοποιείο Θωμαΐδη και Αποστακτηριο ΝιβουρληΣας περιμένουμε!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *