Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μυλοτόπου "Οι Καππαδόκες": Σεμινάρια πρώτων βοηθειών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Μυλοτόπου ”Οι Καππαδόκες” διοργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών – Χρήση απινιδωτή, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020  στις 11πμ στην αίθουσα του Συλλόγου. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου: Σε μια εποχή που η ανθρώπινη αλληλεγγύη είναι το ζητούμενο, στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας πρέπει να έχουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και να στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν αλλά και στην τοπική κοινωνία. Ευελπιστούμε ότι το ανωτέρω παράδειγμα θα βρεί μιμητές, αλλά κυρίως θα ευαισθητοποιήσει την πολιτεία, η οποία είναι η κυρίως αρμόδια για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ιδιαίτερα στους δημόσιους χώρους.

Λόγω ότι οι άνθρωποι (εκπαιδευτές) είναι εθελοντές και είναι θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο, αλλά μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας, μας ζητήθηκε να ενημερωθούν και οι επαγγελματίες του χωριού μας που βρίσκονται εύκολα σε μια περίπτωση ανάγκης και είθισται να παρευρίσκονται σε τέτοιου είδους εκπαιδεύσεις.

ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ.
Για όσους επιθυμούν να εκδοθεί βεβαίωση BLS και να την παραλάβουν εκείνη την ημέρα παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπωνυμο, Ημ.Γεν.) με μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου. 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Εκπαίδευση για τη χρήση του ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ
Βασική υποστήριξη ζωής, ΚΑΑ, Πρώτες Βοήθειες, Απώλεια αισθήσεων, Απελευθέρωση δρόμου αεραγωγού, Πνιγμονή.

Η είσοδος είναι Ελεύθερη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *