Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας





Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 (6.00μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :



ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ



Κοπή Βασιλόπιτας



Ενημέρωση του Σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ.Δήμαρχο


1ο

Αποδοχή απόφασης ένταξης της Πράξης µε τίτλο «Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων με τη διαμόρφωση παιδικών χαρών, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας» στην Υποδράση 19.2.4.3 «Στήριξη για επενδύσεις για δημόσια χρήση σε υπηρεσίες και υποδομές αναψυχής, ανάπλασης χώρων εντός οικισμών, τουριστικές πληροφορίες και τουριστικές υποδομές μικρής κλίμακας» της ∆ράσης 19.2.4 «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές» του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την Τοπική στρατηγική Ανάπτυξης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα» του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» .


2ο

Αποδοχή απόφασης ένταξης της Πράξης µε τίτλο «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού άνω Γαρεφείου Δήμου Αλμωπίας» στην Υποδράση 19.2.5.1 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» της ∆ράσης 19.2.5 «Παρεμβάσεις για τη βελτίωση υποδομών στον πρωτογενή τομέα» του Υπομέτρου 19.2 « Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την Τοπική στρατηγική Ανάπτυξης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα» του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» .


3ο

Παράταση χρονοδιαγράμματος της πράξης με ακρωνύμιο “wa-mbrella”


4ο

Έγκριση μελέτης για την «Συντήρηση και Επισκευή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Σχολικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας»


5ο

Λύση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης έκτασης στο Θεοδωράκι με την εταιρεία Vodafone-Panafon.


6ο

Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση ή μη τμήματος γηπέδου (στίβος) Εθνικού Σταδίου Αριδαίας σε αθλητικούς συλλόγους (αριθ. πρωτ. 908/21-01-2020 εισήγηση Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών)


7ο

Αίτημα παραχώρησης τμημάτων του τεμαχίου 406, το οποίο ανήκει στο Δασαρχείο Αριδαίας για την ανέγερση νέου διδακτηρίου 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.


8ο

Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής προμηθειών και εργασιών για το έτος 2020


9ο

Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων Δήμου Αλμωπίας, για το έτος 2020.


10ο

Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, Εκποίησης, Εκμίσθωσης και Μίσθωσης Ακινήτων ή Κινητών Πραγμάτων Δήμου Αλμωπίας, για το έτος 2020.


11ο

Έγκριση της με αριθ. 7/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας περί ακύρωσης της 58/2019 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας και λήψη νέας απόφασης για τη σύσταση επιτροπής αναθέσεων προμηθειών, υπηρεσιών, μελετών και έργων.


12ο

Λήψη απόφασης σχετικά με την έκδοση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας (αριθ. πρωτ. 11/2-1-2020 εισήγηση Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης)


13ο

Κατάργηση παραγωγικής άδειας υπαίθριου εμπορίου (αριθ. πρωτ. 29021/30-12-19 εισήγηση Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης)



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *