Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Απαλλάχθηκαν 150 κατηγορούμενοι για υπόθεση παράνομου στοιχήματος στα Γιαννιτσά

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία για «σύσταση συμμορίας» και οι 150 κατηγορούμενοι που κάθισαν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών.
Η δίκη που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων, τελικά έγινε στην δικαστική αίθουσα γιατί η απόφαση για αλλαγή της αίθουσας έπρεπε να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Τελικά οι κατηγορούμενοι, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία «σύστασης συμμορίας» σε βαθμό πλημμελήματος, για υπόθεση κυκλώματος παράνομου απαλλάχθηκαν λόγω ακυρότητας του «κλητήριου θεσπίσματος».

Η υπόθεση αφορούσε σε υπόθεση κυκλώματος παράνομου στοιχήματος που είχε αποκαλυφθεί πριν από 6,5 χρόνια περίπου (Οκτώβριος και Νοέμβριος του 2013) στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, όπου φέρεται να ήταν η έδρα του κυκλώματος και είχαν γίνει αθρόες συλλήψεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν 150 άτομα (με ελάχιστες απουσίες) από πολλές περιοχές της χώρας όπως της Πέλλας, της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, της Αττικής, της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Ροδόπης, της Λάρισας, της Αιτωλίας, της Ζακύνθου και της Φθιώτιδας, της Τρίπολης κ.α.

Τα άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση αυτή, θα δικαστούν σε άλλη δικάσιμο και αφού ολοκληρωθεί η ανάκριση.





απο το karatazova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *