Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας ο Μάκης Χατζηλιάδης

Μετά από σχετική ανακοίνωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, είναι ο Μάκης Χατζηλιάδης.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η αρμόδια για τις Εκλογές Ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε και εξέτασε τις υποβληθείσες για τα ανωτέρω όργανα υποψηφιότητες.

Με το πέρας του ελέγχου των υποψηφιοτήτων και των υπογραφόντων μελών, διαπιστώθηκε ότι για τις Νομαρχιακές Επιτροπές, όπως στο Νομό Πέλλας, έχει υποβληθεί μία έγκυρη υποψηφιότητα. 

Κατά συνέπεια, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανακηρύχθηκε ο Μ. Χατζηλιάδης, ο οποίος δήλωσε σχετικά:
“Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας αλλάζει σελίδα, βάζουμε τις βάσεις για μια ΟΝΝΕΔ για όλους. Ήρθε η στιγμή οι νέοι να συμμετέχουν και να σχεδιάσουν το μέλλον. Φυσικά όλα αυτά με την συμβολή και την ώθηση του Παύλου Μαρινάκη ο οποίος έχει αποδείξει ότι οραματίζεται τη νεολαία στην πρώτη γραμμή. Εμείς οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης παράταξης, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, συστρατευόμαστε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της πατρίδας μας. Στόχος μου να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των νέων και της κεντρικής εξουσίας. Η Πέλλα μας, αυτός ο ευλογημένος τόπος στον οποίο ζούμε,το αξίζει. 

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ όλους για την δύναμη και την υποστήριξη σας”.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *