Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το νέο Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου υποδέχθηκε με συνεργάτες της, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Πασάκη, τον Αντιπρόεδρο του Παύλο Αδαμίδη και τον Ταμία Γιάννη Χριστοφορίδη.

Η Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια της, ευχήθηκε, υγεία, και δύναμη στο νέο ξεκίνημα του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες μας και οι διεκδικήσεις των λύσεων στα προβλήματα τους που σχετίζονται με το καλλιεργητικό και το παραγωγικό κόστος, τη συγκομιδή και τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων, τις τιμές, τις πληρωμές, τις αποζημιώσεις, τις ενισχύσεις των αγροτών, τα ζητήματα με φορείς που σχετίζονται με τον αγροτικό κόσμο: ΕΛ.Γ.Α.,Ο.Γ.Α. Υπουργεία κ.α., τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες κλπ.

Επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης των σχέσεων, η διαρκής επικοινωνία και συνεργασία των δύο πλευρών και παράλληλα εκφράστηκε από τη Δήμαρχο η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου στις διεκδικήσεις των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών μας και στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, κι όχι μόνον, (διότι η αγροτιά είναι η βάση της οικονομίας και της ανάπτυξης μας), με έργα και ενέργειες, όπως είναι η αγροτική οδοποιία, τ΄αρδευτικά δίκτυα, τ΄αντιπλημμυρικά έργα, οι δράσεις ενημέρωσης - πληροφόρησης των αγροτών μέσα από συνεργατικές εκδηλώσεις, οι δράσεις προβολής των αγροτικών προϊόντων μέσα από πρωτοβουλίες του Δήμου , η διεκδίκηση συμμετοχής του Δήμου σε πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης των πλαστικών αποβλήτων που προκύπτουν από τη γεωργία, κυρίως των κενών συσκευασιών των φυτοφαρμάκων κ.α.


Μετά τη συνάντηση, ως συμβολικό επισφράγισμα του νέου ξεκινήματος και της δημιουργικής συνεργασίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *