Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Αναπτυξιακή Πέλλας: Υπογραφή συμβάσεων - CLLD LEADER

Σωκράτης Βόλτσης:


Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΘΗΚΕ

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της Αναπτυξιακής Πέλλας, μεταξύ του Μ.Σ. Αετοχωριου το "ΠΙΝΟΒΟ"(Βολτσης Σωκράτης) και της Αναπτυξιακής Πέλλας (Γιάννου Δημήτριος, δήμαρχος Έδεσσας και πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής), υπογραφθηκε η σύμβαση της πράξης "βελτίωση και εκσυγχρονισμός υποδομής του κέντρου υποδοχής επισκεπτών Αετοχωριου(παλιό δημοτικό)" με συνολικό προϋπολογισμό 74.480,72€ στα πλαίσια του μέτρου 19 "Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων" (CLLD/LEADER) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ 2014-2020.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής και συντονιστής του προγράμματος κ. Κιοσεογλου Ιορδάνης ευχήθηκε δύναμη και ευημερία για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργων και διαβεβαίωσε τη συνεχή συμπαράσταση της Αναπτυξιακής.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *