Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Η σημαία του αειφόρου σχολείου κυματίζει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας

Η σημαία του αειφόρου σχολείου στολίζει το σχολείο μας ύστερα από βράβευση της σχολικής μας μονάδας από την Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ,για μια σειρά δράσεων στους 8 πυλώνες της αειφορίας.

Για δύο συνεχόμενα έτη μαθητές και εκπαιδευτικοί εργάστηκαν και συνεργάστηκαν σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, ολοκληρώνοντας το λουλούδι της αειφορίας. Οι πυλώνες της μάθησης της συνεργασίας, της προαγωγής της υγείας, της ενέργειας, από το τοπικό στο παγκόσμιο διανθίστηκαν με δράσεις και πρωτοβουλίες των μαθητών μας ,οι οποίοι απόκτησαν αειφορική συνείδηση και βραβεύτηκαν για τις προσπάθειές τους. Ευχόμαστε, οι αρχές της αειφορίας που καλλιεργήθηκαν στο σχολικό μας περιβάλλον και θα συνεχισθούν στις επόμενες χρονιές, να αποτελέσουν πρόδρομο αειφορικής συμπεριφοράς στη μετέπειτα ζωή τους.


Ο Διευθυντής του Σχολείου
 
Σωτηριάδης Συμεών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *