Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η θέση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δήμων της Πέλλας για τον Κορονοϊό

Η ΘΕΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» των Δήμων ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ & ΠΕΛΛΑΣ
για τα AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Με κοινή δήλωσή τους προς τους Δημάρχους και τους Πρόεδρους των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Π.Ε.Πέλλας, οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ζητούν να παρθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του “κορονοϊού”.

Είναι αναγκαίο, οι Δημοτικές Αρχές, να απαιτήσουν άμεσα από την Κυβέρνηση έκτακτη χρηματοδότηση για την αποτελεσματική προστασία των Σχολείων των Δήμων της Πέλλας από τον “κορονοϊό” με την αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση όλων των Σχολικών Επιτροπών. 

Οι Δήμοι από τη μεριά τους, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτελεσματικής προστασίας των Σχολείων, Νηπιαγωγείων & Παιδικών Σταθμών, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα τους, την επάρκεια σε σαπούνια, αντισηπτικά, κ.λ.π., με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών υγείας.

Επίσης τα ίδια μέτρα να ληφθούν και για όλες τις Υπηρεσίες των Δήμων, και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. 

Είναι απαραίτητο να υπάρξει άμεση ενημέρωση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Πέλλας για τις ενέργειες που έχουν γίνει, όπως και για τον προγραμματισμό που απαιτείται.Οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
των Δήμων της Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *