Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Δεύτερος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα

Πρόκειται για τον 90χρονο που νοσηλευόταν στην Πτολεμαϊδα και είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ και τους Αγίους Τόπους.

Η Ελλάδα θρηνεί τον δεύτερο νεκρό της από τον κοροναϊό. Πρόκειται για έναν 90χρονο που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο ηλικιωμένος άνδρας από τη Δαμασκηνιά Βοΐου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ενώ πριν νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Στο Μποδοσάκειο νοσηλεύονται επίσης δύο ακόμα συγγενείς του 90χρονου που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού. Για το κρούσμα, είχε γίνει ιχνηλάτηση και δεν ήταν «ορφανό». Επρόκειτο για έναν άνδρα, που σχετιζόταν με το ταξίδι στο Ισραήλ και στους Αγίους Τόπους που αποτελεί μέχρι σήμερα την μεγαλύτερη «πηγή» του κακού, καθώς πολλοί εκ των ανθρώπων που ταξίδεψαν εκεί, βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι κι ο πρώτος νεκρός σχετιζόταν με το ταξίδι στους Αγίους Τόπους. Ο 66χρονος, με υποκείμενα νοσήματα εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.
 
 
 
 
 
απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *