Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

Στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης από την παρουσία του Covid-19 (κορωνοϊού), δημιουργήθηκε μία φυσιολογική τάση αποφυγής προσέγγισης των αιμοδοτών στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Για το λόγο αυτό η διαδικασία της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας μεταφέρεται προσωρινά από την Πέμπτη 19-03- 2020, στο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας, οδός Φιλίππου 36. Οι αιμοληψίες θα γίνονται τις καθημερινές από τις 09:00΄π.μ. έως τις 13:00΄μ.μ.

Επειδή οι ανάγκες των ασθενών μας σε αίμα είναι διαρκείς και μόνιμες, παρακαλούμε τους αιμοδότες να προσέρχονται με την ίδια συχνότητα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μη βρίσκουν οι συνάνθρωποί μας αίμα και να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Το αίμα είναι γνωστό πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα τεχνητό μέσον, παρά μόνο με την Αιμοδοσία. Ας μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπό μας αβοήθητο στην κρίση. Ας δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας που στη συγκεκριμένη φάση προσλαμβάνει ακόμη πιο ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ας δώσουμε αίμα τώρα.
Όλοι μαζί μπορούμε.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *