Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Κ. Υ. Αριδαίας

Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια. Ο ιός COVID 19 απαιτεί τη συνεργασία όλων μας σε όλα τα επίπεδα και πλήρη προσήλωση στα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παρακαλούμε ΄΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ΄΄. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους γείτονες μας και διευκολύνουμε την εργασία – λειτούργημα των εργαζομένων στο κέντρο υγείας.

Στα πλαίσια αυτού του αγώνα και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν στο κέντρο υγείας προτρέπουμε την τοπική κοινωνία, από τους τοπικούς άρχοντες έως και τον απλό πολίτη, να συμβάλλουν με όσες δυνάμεις μπορούν στη θωράκιση της ασφάλειας μας (μάσκες, γάντια, στολές και άλλα μέτρα ατομικής προστασίας).

Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτήν την πανδημία.
Σας χρειαζόμαστε όσο μας χρειάζεστε κι εσείς.
Υπομονή και όχι πανικός ο καλύτερος σύμβουλος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *