Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κετικίδης: "Σημαντικά έργα για την Αλμωπία προχωρούν σε δημοπράτηση"

Οι στιγμές είναι κρισιμες και απαιτούν κατανοηση των πολιτών και σωστούς χειρισμους. Η κυβέρνηση επιδεικνυει τεράστια ψυχραιμία και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της κατάστασης! Ανάλογα θα πρέπει να συμπεριφερθούμε και εμείς. Η πανδημία είναι γεγονός! Ο ιός covid-19 μας απειλεί! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Παρόλα αυτά πρέπει να προσαρμοστούμε και να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα!

Ξεπερνώντας τις αντιξοότητες, τις άδειες υποχρεωτικού χαρακτήρα για προστασία ευπαθών ομάδων πληθυσμού, η Τεχνική υπηρεσία και οι μηχανικοί του Δήμου Αλμωπίας με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά ώστε να υλοποιηθούν σημαντικά έργα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιων κ. Σαπφώ Παπαδοπούλου για αυτή την συνεργασία.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και προχωρούν σε δημοπράτηση τα εξής:

1. Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Οικισμού Αριδαίας, προϋπολογισμού 4.900.000€ στις 15/05/2020.

2. Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου ακαθαρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Οικισμού Αριδαίας, προϋπολογισμού 71.906,34€ στις 02/04/2020.

3. Μελέτη κατασκευής ρυθμιστικού γεωφραγματος για την ταμιευση ύδατος στην περιοχή Προδρόμου, προϋπολογισμού 95.693€ στις 27/04/2020

4. Ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο αλλά και συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας, προϋπολογισμού 148.800€ στις 30/04/2020.


Κετικιδης Ιωάννης
Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *