Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Βίντεο - Αφιέρωμα - Αγώνας μπαράζ: Εξαπλάτανος - Πρόμαχοι (παράταση) το 2000ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2000-2001Ένα παιχνίδι,ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ της Δόξας Εξαπλατάνου & των Προμάχων, η οποία οδηγεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία. Οι δύο ομάδες στην διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν ισόβαθμες με 44 βαθμούς,και είχαν άλλα δύο ισόπαλα αναμεταξύ τους παιχνίδια με 1-1 μέσα στον Εξαπλάτανο και 3-3 στους Προμάχους.


Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες καλούνται να παίξουν και πάλι μεταξύ τους,για την ανάδειξη της δεύτερης θέσης και έπειτα το εισιτήριο για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και για δύο ομάδες με πλούσια ιστορία.


Δείτε το βίντεο του inpozar:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *