Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Μόλις επτά τα νέα κρούσματα - Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, 55 άνθρωποι παραμένουν στις ΜΕΘ και 51 έχουν πάρει εξιτήριο

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού προχωρά αυτή την ώρα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Οπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, το τελευταίο 24ωρο έχουν καταγραφεί μόλις επτά νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό τους να φθάνει τα 2.408.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος από τον ιό, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους μέχρι και σήμερα από την έναρξη της πανδημίας του ιού στη χώρα μας ανέρχονται στους 121.

«Τα μέτρα που πήραμε μείωσαν κατά 80% τη διασπορά της νόσου στη χώρα μας», τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας. Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας είπε ότι μέχρι τώρα παραμένουν 55 άνθρωποι στις ΜΕΘ και 51 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο. 







απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *