Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας έχοντας βαρύ αίσθημα ευθύνης, το οποίο είναι πολλαπλάσιο μέσα σε αυτή δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, ενημερώνει τους δημότες πώς την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης λόγω κορονοΪου την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου επιτροπή που συστάθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας.

Συνεπώς οι μερίδες φαγητού και τα δέματα αγάπης θα διανεμηθούν από τον Δήμο.

Εμείς ως οφείλαμε, υποβάλαμε αίτημα στην Περιφέρεια και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε 900 μερίδες ημερησίως, οι οποίες θα διατεθούν σε πολίτες μας που έχουν ανάγκη είτε είναι οφελούμενοι του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, είτε όχι.

Σε συνεργασία με τον Δήμο δημιουργήθηκε μια λίστα με αυτούς τους ανθρώπους και η διανομή τους θα γίνει επίσης από τον Δήμο.

Αρωγοί βέβαια σε αυτή την προσπάθεια είναι οι πρόεδροι των Τ.Κ. που με την πολύτιμη βοήθειά τους θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Σε τέτοιους καιρούς ο εγωισμός και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μένουν στην άκρη και την θέση τους να παίρνουν η ατομική ευθύνη και ευαισθησία.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας δε βάζει εμπόδια στο κεντρικό σχεδιασμό και είναι αυτονόητο πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια όπου ζητηθεί ώστε να ξεπεραστεί ομαλά αυτή η κρίση, χωρίς όμως να αποδυναμωθεί το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι διότι αυτοί οι οφελούμενοι πιθανών να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *