Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τις λαϊκές αγορές


Με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των συνδημοτών μας, λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα υγειονομικά δεδομένα της περιοχής μας και μετά από προτροπή του Υφυπουργού κ. Νίκου Χαρδαλιά, υπεύθυνου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει ότι οι λαϊκές αγορές του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και τις 21.04.2020 .

Κατανοούμε την οικονομική δυσπραγία των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες ώστε να μας επιστρέψουν την επιστροφή στην κανονικότητα .


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *