Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Συνεχής ψηφιακή επικοινωνία μέσα από την λειτουργία των δομών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας

Μετά την αναγκαστική αναστολή λειτουργίας δημοτικών δομών για το κοινό, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας, επέκτεινε άμεσα την ψηφιακή αναβάθμιση των δομών της, καλύπτοντας τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από αυτές τις νέες συνθήκες, δίνοντας μια νέα δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους πολίτες, τους επισκέπτες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

Επεκτάθηκε και εμπλουτίστηκε η υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» η οποία βοηθά μέσω τηλεφωνικού κέντρου και μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας, όσους έχουν ανάγκη φροντίδας και εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΔΑΠ Μπατάνι δημιουργήθηκε η δράση της τηλε – επικοινωνίας και τηλε – απασχόλησης όπου τα μικρά μας «Μπατανόπαιδα», θα έχουν προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις, έτσι ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με τις δασκάλες, τους φίλους τους αλλά και τις δράσεις του ΚΔΑΠ Μπατάνι.

Παράλληλα, το Παραγωγικό Εργαστήρι ΑΜΕΑ «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» είναι και αυτές δυο δομές που συνεχίζουν να εργάζονται και να διατηρούν την πολύτιμη επαφή με τους ωφελούμενους και τις οικογένειές τους .

Σταδιακά αναβαθμίζονται όλες οι υπόλοιπες δομές της Δημοτικής Επιχείρησης. Κανένας μόνος, αλλά όλοι μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να διατηρήσουμε την επικοινωνία που τόσο έχουμε ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.edessacity.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *