Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Ευχαριστήριο προς την ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. & TOPaper Πολυξενίδης για τις προσφορές τους

Ευχαριστήριο προς την επιχείρηση TOPaper Πολυξενίδης για την προσφορά αναλώσιμου υλικού στον Δήμο Αλμωπίας


Η επιχείρηση TOPaper Πολυξενίδης η οποία έχει έδρα την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας από το 1990 και δραστηριοποιείτε σε όλη την Ελλάδα πρόσφερε στον Δήμο Αλμωπίας :


20 x 100 ζευγάρια γάντια

310 ρολά χαρτί υγείας

10 Αντισηπτικά

30 κιβώτια x 2000 τεμ χαρτοπετσέτες

6 ρολά χαρτί κουζίνας


Το παραπάνω υλικό παραδόθηκε στις 31.03.2020 από τους συνεχιστές της οικογενειακής επιχείρησης Ελευθέριο και Χαράλαμπο Πολυξενίδη .

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που με τέτοιου είδους ενέργειες μας δυναμώνουν υλικά και ηθικά απέναντι στην πανδημία του Κορωνοϊου.


Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά αναλώσιμου υλικού στον Δήμο Αλμωπίας. 


Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Σουλης Α.Β.Ε.Ε. η οποία εδρεύει στην Σκύδρα Ν Πέλλας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό στον χώρο των Υλικών Συσκευασίας Φρούτων και Λαχανικών διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό και εκπαιδευμένα στελέχη κατασκεύασε και πρόσφερε δωρεάν 50 καινοτόμες μάσκες ή αλλιώς ασπίδες προστασίας οι οποίες προστατεύουν το πρόσωπο του χρήστη με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας έτσι απόλυτη ασφάλεια σ΄ όσους την χρησιμοποιούν.

Οι νέες μάσκες παραδόθηκαν στις 31.03.2020 από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας κ. Ιφιγένεια Στόγιου στον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας κ. Δ. Γιάντση και θα διατεθούν για την ενίσχυση του εξοπλισμού προστασίας του προσωπικού του Δήμου μας .

Αυτού του είδους οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης τιμούν τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που τις εφαρμόζουν και μας δυναμώνουν απέναντι στην πανδημία του Kορωνοϊού .






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *