Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Πρόεδρος Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος: "Να κλείσει ο πεζόδρομος"

Ο πρόεδρος της Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη της Δ.Κ. Αριδαίας, κατανοώντας της δυσκολίες της κρίσης του κορονοϊού που χτύπησε την χώρα μας και την οικονομική κρίση που επέφερε στα καταστήματα, προτείνει να κλείσει ο πεζόδρομος της Κύπρου από οχήματα σε όλο το μήκος και να παραμείνουν ανοιχτές οι κάθετοι οδοί Αθ. Διάκου και Λοχ. Παπαδοπούλου.

Να επιτρέπεται συγκεκριμένες ώρες η τροφοδοσία των καταστημάτων και όλο το πεζοδρόμιο να εκμεταλλευτεί από τα καταστήματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και ο πεζόδρομος της Κύπρου να είναι ανοιχτός ΜΟΝΟ για την διέλευση πεζών. Το ίδιο να ισχύσει και για την κεντρική πλατεία Αριδαίας.

Επίσης προτείνουμε, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο να απαλλαγούν από τα Δημοτικά Τέλη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *