Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Κ. Τσαβδαρίδης: Ο αστυνομικός στα σύνορα της πατρίδας και δίπλα στον πολίτη

Στην προσφορά του έλληνα αστυνομικού για τα όσα πρωτόγνωρα αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν Πέλλας, υπαστυνόμος Α΄Κώστας Τσαβδαρίδης. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σε μια περίοδο της χώρας κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και δυσκολίες, η Ελληνική Αστυνομία στάθηκε και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Ο Έλληνας Αστυνομικός, με μεγάλη δύναμη συνέπειας και ψυχής στάθηκε, και στέκεται δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία.

Έτσι και ο Αστυνομικός της Πέλλας, ο οποίος έχει και αυτός οικογένεια και παιδιά, μεταβαίνει από την πρώτη μέρα στον Έβρο για να κρατήσει όρθια τα σύνορα της πατρίδας. Αψηφά την προσωπική του υγεία και είναι εκτεθειμένος στον θανατηφόρο ιό με την καθημερινή παρουσία του στους δρόμους, με την παρουσία του στα κέντρα μεταναστών ανά την Ελλάδα, και σε ό,τι άλλο χρειαστεί.

· Αστυνομικός ο οποίος σε όλες αυτές τις πρωτοφανείς δυσκολίες νιώθει το αμετάθετο χρέος να σταθεί όρθιος.

· Αστυνομικός που σε κάθε πτυχή της καθημερινής πρακτικής του διακατέχεται από υψηλό αίσθημα αλτρουισμού.

· Αστυνομικός που με απαράμιλλο ζήλο και επαγγελματισμό θα συνεχίσει να δίνει την μάχη με γνώμονα και τον πολίτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο.


Ο Πρόεδρος

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κων/νος
Υπαστυνόμος Α΄

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *