Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Προσφορά καρδιάς από τον Διογένη για να βοηθήσει την οικογένεια Ζαφειρίου

Οικογένεια καρδιοπαθών από την Αριδαία που τους κόπηκε το ρεύμα λόγω αδυναμίας αποπληρωμής ενισχύει ο γνωστός καλλιτέχνης της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής ΔΙΟΓΕΝΗΣ.

Με αυθεντικά cd του ίδιου που προσφέρει όπως ανέφερε ο ίδιος σε τρία καταστήματα προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια συμπολιτών μας

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Το είδα και σκέφτηκα έναν τρόπο να βοηθήσω, χαρίζοντας συγκεκριμένο αριθμό από αυθεντικά cd μου τα οποία θα τοποθετηθούν σε τρία καταστήματα στην Αριδαία και θα πωλούνται με πέντε ευρώ το καθένα με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι την οικογένεια των συμπολιτών μας που έχει ανάγκη την στήριξη και βοήθεια μας."

Τα καταστήματα που θα βρείτε τα cd 's του Διογένη στην Αριδαία είναι τα παρακάτω:

Nikos Kouroukafopoulos -
Grafik Nikos Kiriakidhs-
IT CENTER Kiriakidis katasthma plhroforikhs
kafe irish Pub

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *