Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας για το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας και τη λειτουργία ΚΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞEΝΙΤΙΔEΙOΥ ΔΗΜOΤΙΚOΥ ΩΔEΙOΥ AΡΙΔAΙAΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αγαπητοί μας γονείς και σπουδαστές, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας, λειτουργεί ξανά από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 για σπουδαστές άνω των 11 ετών.

Εφαρμόζουμε στους χώρους μας τις οδηγίες για ασφαλή λειτουργία όπως αυτές παρουσιάζονται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού σύμφωνα με την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
Πληροφορίες στo τηλέφωνο 2384028736, από τις 12:30π.μ. έως 20:30μ.μ.
Δ/νση: Λεωφόρος Ξενιτίδη 13


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας σας ενημερώνει πως στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλμωπίας (Κ.Δ.Α.Π Αριδαίας), έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα https://kdaparideas.wixsite.com/info

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της Δομής, το προσωπικό, τα κριτήρια εγγραφών και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Πληροφορίες στo τηλέφωνο 2384023920, από τις 8:00π.μ. έως 14:00μ.μ.
Δ/νση:Καπετάν Γαρέφη 38



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *