Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: 2η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα την "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ"

Στα πλαίσια του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλμωπίας» που εκπονείται από τον Ανάδοχο Μελετητή, ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ - Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό, για λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας, διοργανώνεται η 2η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα την "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ", η οποία λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του νέου κορωνοϊού διεξάγεται ηλεκτρονικά.

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση, την παρουσίαση και το συνοδευτικό υλικό όπου γίνεται μία συνοπτική παρουσίαση των κύριων ευρημάτων της ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης και των παρεμβάσεων των τριών (3) εναλλακτικών σεναρίων, καθώς επίσης και το ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο της 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης: https://forms.gle/NGqpjMajzNaNRDb16, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο διάστημα των επόμενων επτά (7) ημερών.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα σας υποδεικνύεται κάθε φορά.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμβολή σας στον καθορισμό των προτάσεων για την επίτευξη ενός αποτελεσματικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.).


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.


Ευχόμαστε να είστε όλοι ασφαλείς.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *