Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ για "τραμπούκους" έξω από τα εργοστάσια

Είναι φανερό ότι η δράση των κομμουνιστών μέσα και έξω από τα εργοστάσια και τους χώρους δουλειάς, ενοχλεί την κυβέρνηση, την εργοδοσία και τους διάφορους μηχανισμούς τους. 
 
Είναι ενοχλητικό γιαυτούς να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι για τα αντιλαϊκά μέτρα που περνάνε, για τα δικαιώματα μέσα στους χώρους δουλειάς, για όλους εκείνους τους νόμους που διευκολύνουν την κερδοφορία των αφεντικών σε βάρος των εργαζομένων. Φοβούνται την οργάνωση των εργατών.

Γιαυτό και καταφεύγουν σε επιθέσεις ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ, όπως πρόσφατα έξω από το εργοστάσιο «Κρόνος» από τραμπούκο της εργοδοσίας.

Στο «παιχνίδι» η εργοδοσία φαίνεται ότι βάζει ακόμα και δημοσιογράφους. Η παραποίηση του πρόσφατου δελτίου τύπου της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του ΚΚΕ, από την εξόρμηση μελών του Κόμματος σε εργοστάσιο της Σκύδρας, δείχνει ότι δεν πρόκειται για «αστοχία» κάποιου συγκεκριμένου δημοσιογράφου αλλά για συνειδητή παρέμβαση ‘. Και όπως φαίνεται η «ανεξάρτητη» κατά τα άλλα ηλεκτρονική εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας», ενοχλήθηκε όσο και οι εργοδότες της περιοχής.

Τέτοιες ενέργειες όσο λάσπη και να πετούν, δεν μας πτοούν. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά στην ενημέρωση και οργάνωση των εργαζομένων, στους αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές.


Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *