Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Γιάννης Σηφάκης: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…


Εγκλημα διαρκείας με 70 ως και πάνω από 100 νεκρούς συμπολίτες μας την μέρα…

Δεν είναι μόνο ανικανότητα, είναι επικίνδυνη ιδεοληψία.. Ακυβέρνητη πολιτεία και η Πέλλα με άφαντο πολιτικό προσωπικό που επαφίεται μόνο στην γενναιότητα και την αυτοθυσία των ελάχιστων, με βάση τις ανάγκες, γιατρών και νοσηλευτών μας..

Η Ελλάδα καίγεται , η Πέλλα καίγεται.. Ούτε ένα κρεββάτι στα Νοσοκομεία της Πέλλας, σήμερα στην Έδεσσα ένας παθολόγος για τρείς ορόφους γεμάτους ασθενείς covid... Οι δεξαμενές οξυγόνου δεν επαρκούν... Το πολιτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων άφαντο εναποθέτει τις ελπίδες του στο Θεό..

Δεν πρόκειται μόνο για ανικανότητα, πρόκειται για επικίνδυνη ιδεοληψία. Δυστυχώς σε αυτή την κρίσιμη φάση μας κυβερνούν αυτοί που ήθελαν να διαλύσουν το ΕΣΥ, που δεν άντεχαν ούτε στη λέξη για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και τώρα όταν μιλούν για αυτό, αναγκαζόμενοι, μόνο κοροϊδεύουν...8 μήνες αυτοθαυμάζονταν, δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές παρά τις έκτακτες ανάγκες, δεν έκαναν πολλαπλάσιες τις ΜΕΘ, δεν επίταξαν τις ιδιωτικές κλινικές, δεν είχαν ούτε έχουν στοιχειωδώς σχέδιο... Ακυβέρνητη πολιτεία στο έλεος του ιού που επαφίεται μόνο στην γενναιότητα και στην αυτοθυσία του ελάχιστου , με βάση τις ανάγκες, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού....έγκλημα διαρκείας με 70-100 νεκρούς πλέον την μέρα..

Που και να μην είχαμε φέρει αξονικούς τομογράφους και στα δύο Νοσοκομεία και να μην είχε γίνει η σύγχρονη μονάδα του τεχνητού νεφρού..., φανταστείτε τι θα γινόταν στις τριτοκοσμικές συνθήκες του υπογείου…

Μόνο αγανάκτηση...

Χθες χάσαμε και τον ασυμβίβαστο Γιάννη, τον πρόεδρο της Θηριόπετρας 54 ετών... θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του και στον Δήμο Αλμωπίας

Δυστυχώς σε αυτή την φάση το δόγμα είναι ο σώζων εαυτόν σωθήτω... Προστατευτείτε συμπολίτες μου όσο μπορείτε..


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *