Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Kοινωνία σε Kίνηση Έδεσσας: Απαιτείται απ' όλους μας υπεύθυνη στάση


Αγαπητοί συμπολίτες μας,


τις τελευταίες ημέρες η πανδημία δοκιμάζει σκληρά την Έδεσσα και την περιοχή της. Δεκάδες φίλοι μας και γνωστοί μας είναι θετικοί στην νόσο και πολλοί από αυτούς έχουν ενοχλητικά και επώδυνα συμπτώματα. Το ανησυχητικότερο είναι ότι νέοι άνθρωποι διασωληνόνονται και κινδυνεύουν πολύ σοβαρά. Η πραγματικότητα που ζούμε δεν πρέπει να αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ύπαρξη και την επιθετικότητα του κορονοϊού .


Ως μέλη της Κοινωνίας σε Κίνηση, αλλά κυρίως ως υπεύθυνοι πολίτες αυτού του τόπου, κάνουμε έκκληση σε όλες και σε όλους σας για την ευλαβική τήρηση των μέτρων που προτείνουν οι επιστήμονες. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες. Απαιτείται από όλους μας υπεύθυνη στάση.


Επίσης, καλούμε τις αρμόδιες αρχές του τόπου μας να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ανάσχεση της πανδημίας, και τονίζουμε την διαθεσιμότητα των μελών μας να συνδράμουν σε ότι χρειαστεί.


Η πλειοψηφία του κόσμου έχει προβληματισμούς για τον τρόπο διαχείρισης του προβλήματος. Δεν είναι όμως τώρα ο καιρός να συζητήσουμε τυχόν ευθύνες προσώπων και θεσμών που συνέβαλαν άμεσα ή έμμεσα στην σημερινή δραματική κατάσταση της περιοχής μας.


Αυτή τη στιγμή είμαστε απέναντι σε μια σοβαρότατη υγειονομική απειλή την οποία για να αντιμετωπίσουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν κοινωνία και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορέσουμε να βγούμε κατά το δυνατόν αλώβητοι από την δύσκολη αυτή μάχη.


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *