Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

"Ο Κορωνοϊος δοκιμάζει τα όρια του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας"


Στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνουμε κατά την οποία το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού στην περιοχή μας, δοκιμάζει τα όρια του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, δεδομένου ότι έχει εκτοξευθεί η προσέλευση των πολιτών.

Προκειμένου το Νοσοκομείο να ανταποκριθεί στις έκτακτες και πρωτόγνωρες συνθήκες, προέβη στην ανάπτυξη κλινών για ασθενείς Covid-19 στο μέγιστο βαθμό. Διατέθηκαν οι κλίνες της ΜΕΘ για την νοσηλεία περιστατικώνCovid-19 καθώς επίσης έγιναν τεχνικές παρεμβάσεις και αλλαγή χρήσης σε πολλούς χώρους του Νοσοκομείου, ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργικότητα και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Επιπλέον σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας έγιναν προσλήψεις και μετακινήσεις προσωπικού από τα Κέντρα Υγείας, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιστατικών.Διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε νοσηλεύτηκαν περιστατικά στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου και παρά το μεγάλο πλήθος των περιστατικών που προσέρχονται, αυτά αντιμετωπίζονται στις διαθέσιμες κλίνες του Νοσοκομείου.

Αναλογιζόμαστε την αγωνία των οικείων, και παράλληλα καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη για το Νοσοκομείο κατάσταση. Όλοι μαζί ενωμένοι αφήνοντας στην άκρη τον λαϊκισμό και την ανούσια κριτική ας στηρίξουμε τους εργαζόμενους στο δύσκολο έργο τους.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *