Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας


Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω - Μια ακαδημία για γονείς».


Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα υγείας «Από το Α έως το Ω - μία ακαδημία για γονείς».

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από την μονάδα εφηβικής υγείας της Β΄ Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείου Παίδων «Π &Α Κυριακού», από τον Οκτώβριο 2020 έως τον Μάιο 2021, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια το σχολείο κ.τ.λ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το mail: info@eddypy.gr.

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων, είναι προσαρμοσμένο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες.
 

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ


Ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Ε.Υ.Α. σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εφήρμοσαν μια πρωτοπόρο μέθοδο, ως προς την αποτύπωση της επιδημιολογικής εικόνας της περιοχής μας. Πραγματοποιήθηκαν δύο δειγματοληψίες από τα λύματα της πόλης της Αριδαίας, με σκοπό να προχωρήσει η υπεύθυνη διεπιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου σε αναλύσεις για την ύπαρξη κορωνοϊού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει των αναλύσεων που έγιναν την προηγούμενη Τετάρτη 2.12.2020, ανιχνεύθηκαν ασθενώς στα λύματα ποσότητες του ιού. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης δειγματοληψίας για την οποία θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση προς τους συμπολίτες μας.

Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία των πολιτών του Δήμου μας και για τον λόγο αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι, κάθε δεκαπέντε ημέρες θα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες στα λύματα του αποχετευτικού δικτύου. Δεν φοβόμαστε, προφυλασσόμαστε.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι για ληξιαρχικές πράξεις του Ληξιαρχείου Αριδαίας, μπορείτε να εξυπηρετείστε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: lixiarxeio_aridaias@0598.syzefxis.gov.gr


ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Π. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ


Από την Τρίτη 1-12-2020 αίρεται η αναστολή λειτουργίας του Κ.Ε.Π. Εξαπλατάνου και ως εκ τούτου, θα λειτουργεί κανονικά.

Τα Κ.Ε.Π. Αριδαίας και Εξαπλατάνου, θα εξυπηρετούν τους πολίτες από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7:30 πμ έως 15:00 μμ.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των πολιτών, από τα ΚΕΠ, είναι απαραίτητη η προηγούμενη συνεννόηση και το κλείσιμο ραντεβού και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.

Αφού εγκριθεί το ραντεβού, οι πολίτες λαμβάνουν με SMS την σχετική έγκριση μετακίνησής τους, προς το ΚΕΠ.


Ενημέρωση Κτηνοτρόφων Ν.Πέλλης για την κατανομή βοσκήσιμων γαιών 2020
 

Η Δ.Α.Ο.Κ. Ν. Πέλλας ανακοινώνει με το με αριθ. 657187 (17697)/27-11-2020 Δελτίο Τύπου ότι, έχουν εκδοθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2020. Σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη ΔΑΟΚ και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία από τις 27-11-2020 και για διάστημα 30 ημερών στα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Οι κτηνοτρόφοι που επιθυμούν βάσει της ΥΑ 915/69142/15-5-2018 (ΦΕΚ 1812 τ.β’), να υποβάλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Διαφορετικά θεωρείται ότι οι δικαιούχοι αποδέχονται την κατανομή και αποποιούνται το δικαίωμα ένστασης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τους κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας: 23840-21330. Ηλεκτρονική διεύθυνση drenou_eir@pella.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *