Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Διεξαγωγή drive through test στην Περίκλεια


Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – Κινητή μονάδα Πέλλας συνεχίζει να παρέχει στους δημότες τη δωρεάν δυνατότητα ελέγχου για ανίχνευση του Covid – 19. 
 
Σήμερα οι δράσεις αυτές συνεχίζονται στην Περίκλεια, ώστε να ελεγχθούν οι δημότες του ορεινού όγκου της Ανατολικής Αλμωπίας και συγκεκριμένα των κοινοτήτων Αρχαγγέλου, Περίκλειας, Λαγκαδιάς, Αετοχωρίου και Νότιας. Στη δράση από νωρίς το πρωί βρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου κ. Γιάντσης, κ. Νάνου και κ. Σέλκος για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της δράσης.

Τα drive through test θα διεξάγονται μέχρι τις 15:00. Στη δράση drive through, ο κάθε πολίτης, θα ελέγχεται μέσα από το αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει απ’ αυτό.

Σε κάθε αυτοκίνητο μπορεί να επιβαίνει αριθμός επιβατών, όπως σχετικά καθορίζεται και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Για τη μετακίνηση στο χώρο διεξαγωγής των test, οι πολίτες πρέπει να στέλνουν sms με τον αριθμό 1 στο 13033, ή να έχουν μαζί τους χειρόγραφη δήλωση μετακίνησης όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *