Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για ανάρτηση οριστικού πίνακα δικαιούχων Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% ετών 2015-2019


Σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/48653/1597/29.05.2019 (ΦΕΚ 2172/Β/07.06.2019), οι παροχές Οικιακής Χρήσης των Τοπικών Κοινοτήτων όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί, οι οποίες είχαν ενεργή σύνδεση στις 31/07/2020, ημέρα δημοσίευσης του «Οριστικού Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2015-2019», ορίζονται ως δικαιούχοι επιστροφής του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1%.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της προβλεπόμενης διαδικασίας σχετικά με την παραλαβή και επεξεργασία των βεβαιώσεων των οικείων ΟΤΑ Α΄ βαθμού για δικαιούχους που δε συμπεριλαμβάνονταν στον προσωρινό πίνακα, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κατόπιν επικαιροποίησής του, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 παρ. 8 της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης, έχει αναρτήσει τον οριστικό πίνακα με τους Αριθμούς Παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2.

Επισημαίνουμε ότι κατά την τελική ανάρτηση των δικαιούχων παροχών, εξαιρέθηκαν οι περιπτώσεις των παροχών για τις οποίες το προκύπτον ποσό είναι μικρότερο του ενός λεπτού (< 0,01 €). Στις περιπτώσεις αυτές και σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.8 της Υπουργικής Απόφασης, τα ποσά δεν αποδίδονται, αλλά παραμένουν για να αποδοθούν σε επόμενο επιμερισμό.

Η εφαρμογή αναζήτησης δικαιούχων Αριθμών Παροχής είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

H παρούσα ανακοίνωση αφορά του κατοίκους των κοινοτήτων: Βορεινού, Γαρεφείου, Λυκοστόμου, Νότιας, Όρμας, Προμάχων, Σαρακηνών και Φούστανης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *