Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Εκλέχθηκε 11μελές νέο συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας και 45 εκλέκτορες για την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία την 08/02/21 . Συμμετείχαν περί τα 200 μέλη, εκλέχθηκε 11μελές συντονιστικό όργανο και 45 εκλέκτορες για την Ν.Ε.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το νέο 11μελές συντονιστικό της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας ( με αλφαβητική σειρά ) :

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ( ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ) του Λάζαρου

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου

ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ του Χρήστου

ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου

ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Αριστοτέλη

ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Σωκράτη

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ του Σόλωνα

ΠΕΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Αντωνίου

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Χαραλάμπους

ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Πέτρου

ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Περικλή

Το συντονιστικό θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για κατανομή ρόλων.

Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός και στην Αλμωπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετασχηματίζεται σε ένα μαζικό, δημοκρατικό Κόμμα των μελών, κορμό της προοδευτικής παράτασης, με μέλη και όργανα που να σκέφτονται και να χαράσσουν πολιτική στον χώρο ευθύνης τους συμβάλλοντας καθοριστικά στην οργάνωση της πάλης της κοινωνίας απέναντι στην αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη με ακραία χαρακτηριστικά πολιτική της ΝΔ που απέτυχε σε όλα ( πανδημία, οικονομία, Ελληνοτουρκικά).

Η κυβερνητική πολιτική με την αδιαφορία της (ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κύμα της πανδημίας) για το δημόσιο σύστημα υγείας, την ανυπαρξία δωρεάν μαζικών τεστ του πληθυσμού έχει σημαντική ευθύνη και για το πολύ βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε τον Νοέμβριο και η Αλμωπία ( 47 νεκροί συμπολίτες μας) και για την καταβαράθρωση της τοπικής οικονομίας ( μαγαζιά, επαγγελματίες, ξενοδόχοι κλπ) που αφέθηκαν πάνω από έναν χρόνο ως τώρα χωρίς βοήθειες στην μοίρα τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *