Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ για Απογραφή Γεωργίας Κτηνοτροφίας 2021


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), πρόκειται να διενεργήσει κατά το χρονικό διάστημα 22 Μαρτίου - 22 Ιουνίου 2021, ευρεία Απογραφή όλων των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Χώρας. Η Απογραφή υλοποιείται κάθε δέκα χρόνια, με ενιαία πρότυπα και μεθόδους, σε όλα τα Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΕΛΣΤΑΤ θα αναθέσει τη συλλογή των δεδομένων της Απογραφής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας σε Απογραφείς, οι οποίοι θα επιλεγούν με συγκεκριμένη διαδικασία και κριτήρια. Οι Απογραφείς θα είναι φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες, ή υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών), τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου και ηλικίας 18 έως 67 ετών. Από τις προϋποθέσεις ένταξης στο Μητρώο των Απογραφέων Γεωργίας-Κτηνοτροφίας εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής των απογραφέων, το αντικείμενο της εργασίας τους όρους της συνεργασίας τους με την ΕΛΣΤΑΤ, καθώς και τη σχετική αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Απογραφή Γεωργίας-Κτηνοτροφίας. Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/el/apografeis-agri-2021.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *