Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού στη Σκύδρα


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της πόλης της Σκύδρας, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30΄έως τις 14:00΄, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:Οι προσερχόμενοι πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.


Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για πιθανή ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.


Σε περίπτωση που κινούνται με αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν με τον οδηγό δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού , κι επίσης ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων ώστε οι εξετάσεις να ολοκληρωθούν κι αυτή τη φορά με ομαλό τρόπο.

Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη: 6974661505 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

Ο Δήμος Σκύδρας, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεργασία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *