Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: "Στις 19 Μαρτίου επανασυντονίζουμε τους δέκτες μας"


Η Digea - Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε ενημερώνει ότι την Παρασκευή 19/03/2021 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και αφορά τις περιοχές: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική.

Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε επίγειο ψηφιακό σήμα από τα κέντρα εκπομπής που αναφέρονται παρακάτω, θα χρειαστεί στις 19 Μαρτίου 2021 να επανασυντονίσετε τον δέκτη σας (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή), καθώς πλέον το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε νέες συχνότητες. Διαφορετικά θα χάσετε όλα τα κανάλια και θα βλέπετε μαύρο στις οθόνες σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ: Επανασυντονισμός

Για την πραγματοποίηση του συντονισμού χρειάζεται να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

(1) να μεταβείτε στο μενού του δέκτη σας
(2) να επιλέξετε «Εγκατάσταση» αν διαθέτετε αποκωδικοποιητή ή «Ρυθμίσεις» αν διαθέτετε τηλεόραση (ενδέχεται να χρησιμοποιούνται και διαφορετικές διατυπώσεις ανάλογα τον δέκτη).
(3α) να πραγματοποιήσετε αυτόματο συντονισμό, όπου ο δέκτης αναζητά και αποθηκεύει στη μνήμη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα
(3β) είτε να πραγματοποιήσετε χειροκίνητο συντονισμό, όπου αποθηκεύει στη μνήμη τα προγράμματα συγκεκριμένης συχνότητας
(4) στο τέλος της αναζήτησης πατάτε ΟΚ/ ΝΑΙ
(5) επιλέγετε έξοδο (exit) ώστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *