Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πρόσκληση στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας για την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση


Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με θέμα:

Ιστορικά γεγονότα στην Αλμωπία κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας και της Επαναστάσεως του 1821/ Αγγελής Γάτσος και Κωνσταντίνος Μπίνος: Η ζωή και η δράση των Ηρώων της Αλμωπίας.

Ομιλητές: Ιωάννης Γεωργίου, Εκπαιδευτικός

Χρήστος Μπίνος, Πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, Οδοντίατρος

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης.


Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την σελίδα του Δήμου Αλμωπίας στο Facebook και από το κανάλι του Δήμου Αλμωπίας στο Youtube: (https://www.youtube.com/channel/UCuqLt_MiAxcpcCYv8dz_JjA).

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την συμπλήρωση 2 αιώνων από την Εθνεγερσία!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *