Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο ορισμός του εθελοντισμού στην Άρνισσα Πέλλας [ΒΙΝΤΕΟ]


Πέμπτη 11-3-2021 ήταν ακόμη μια εθελοντική ημέρα δενδροφυτεύσεων με περίπου 250 διάφορα δενδρύλλια με ιτιές, δάφνες (από το Άγιο Όρος) πλατάνια και σφένδαμους.

Οι δενδροφυτεύσεις έγιναν σε σημεία κατά μήκους του κεντρικού δρόμου Κέντρου Υγείας Άρνισσας στην περιοχή της λίμνης Βεγορίτιδας, στο Νηπιαγωγείο κοντά στο γήπεδο, στο Γυμνάσιο και στον δρόμο που οδηγεί στα Κοιμητήρια. Η συμμετοχή των ατόμων όσων απαιτούνται (λόγω covid19 με όλα τα μέτρα προστασίας) ανταποκρίθηκαν άμεσα από μέλη των τοπικών συλλόγων Ποντιακού, Νέων ΜΕΣΝΑ μελών του Ναυτικού Ομίλου Βεγορίτιδας και εθελοντών, μια ενεργή συμμετοχή που ενισχύει την οικολογική συνείδηση και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής στο μέλλον της περιοχής. Να αναφέρουμε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Τ.Σ. Άρνισσας Νίκο Παπαγιαννίδη.

Η Άρνισσα και η ευρύτερη περιοχή της έχει την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος μετά τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή με τις φωτιές από εμπρηστές και καταπατητές στην λίμνη Βεγορίτιδα καταστρέφοντας την ορνιθοπανίδα και το οικολογικό περιβάλλον της περιοχής .

Ιδιαίτερα ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στις δενδροφυτεύσεις και σε όσους διέθεσαν αφιλοκερδώς τα αγροτικά τους μηχανήματα για αυτό τον σκοπό.

Ευχαριστήριο επίσης στα Φυτώρια Γιαννούση Κων/νου από την Αριδαία για τα όσα δενδρύλλια προσέφερε δωρεάν.

 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *