Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

«Το ΞΕΝΙΑ Έδεσσας περνάει σε νέα εποχή»


Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. προχώρησε στην προκήρυξη του νέου ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ΞΕΝΙΑ Έδεσσας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας κτιρίων περί των 4.130 τ.μ., που βρίσκεται επί γηπέδου 7.901,56 τ.μ. επί της Λεωφ. Φιλίππου 35, για το οποίο δεν απαιτείται η έκδοση ΠΕΑ.

Σκοπό του διαγωνισμού αποτελεί η μακροχρόνια εκμίσθωση για 30 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον χρόνια. Βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση του εμβληματικού κτιρίου της πόλης της Έδεσσας, που θα προσδώσει αξία στο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.

Αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε με το Διευθύνοντα Σύμβολο της ΕΤΑΔ κ. Βλαστό τον οποίο ευχαρίστησε για τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός και το ΞΕΝΙΑ Έδεσσας να περάσει σε μια νέα εποχή.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον περασμένα Ιούνιο ο Βουλευτής Πέλλας μαζί με το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της ΈΤΑΔ κ. Βλαστό, όπου μέσα σε άλλα τέθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *