Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας


Ο Δήμος Αλμωπίας, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης για συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Σε μια ακόμη συνεργασία των τεσσάρων Αντιδημάρχων Παιδείας του Νομού Πέλλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού κι Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος, παρέδωσε σήμερα το πρωί, τα σχολικά είδη που συγκέντρωσαν τα σχολεία και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας, στα πλαίσια της βοήθειας των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται μετά το χτύπημα του εγκέλαδου στην Ελασσόνα.

Η κίνηση των τεσσάρων Δήμων του Νομού Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας.

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής των Διευθυντή Πρωτοβάθμιας του Νομού Πέλλας, παρέδωσε σήμερα κιόλας το υλικό στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *