Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κοινωνία Σε Κίνηση - Λέμε ΟΧΙ στην αποξένωση των Λουτρών από τους Δήμους μας! [ΒΙΝΤΕΟ]


Λέμε ΟΧΙ στην αποξένωση των Λουτρών από τους Δήμους μας!!!
Τα λουτρά της Αλμωπίας και της Σκύδρας


αποτελούν κοινό περιουσιακό στοιχείο όλου του Νομού Πέλλας και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινής τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας!


Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας εξέφρασε ομόφωνα την αντίθεσή του στην απόπειρα υφαρπαγής τους από το κράτος γεγονός που πιθανόν θα εγείρει ζητήματα που αφορούν φυσικά μνημεία όπως οι καταρράκτες μας!


Στη σύγχρονη οικονομική αντίληψη οι ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας σε κάποιες περιπτώσεις είναι λογική και επιβεβλημένη.


Όταν όμως η αντίληψη αυτή γίνεται δόγμα κινδυνεύουμε να νιώσουμε στο "πετσί" μας τις συνέπειες της απώλειας της φυσικής περιουσίας που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του τόπου μας!


Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους Δημάρχους Αλμωπίας και Σκύδρας σε κάθε στάδιο του αγώνα τους για το αυτονόητο!


Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 'Εδεσσας

Κοινωνία Σε Κίνηση
Γιάννης Τσεπκεντζής

 

 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *