Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου


Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον δημότη, συνεχίζει τη συνεργασία με εταιρεία διαχείρισης οργανικών αποβλήτων.
 
 Όλα τα βιοαποδομήσιμα υπολείμματα από τις εργασίες (κλαδιά, φύλλα κλπ.) μεταφέρονται σε ειδικό χώρο, όπου πραγματοποιείται κομποστοποίηση, επιστρέφοντας έτσι το 100% στο έδαφος με τη μορφή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια, ορθολογικότερης διαχείρισης και μείωσης όγκου των βιοαποδομήσιμων υλικών και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί. Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας, να τοποθετούν τα κλαδιά από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως ορίζει η νομοθεσία και όχι σε ποτάμια, ρυάκια και εντός των κάδων απορριμμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα υγιέστερο οικοσύστημα για όλους μας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *