Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

«Έδεσσα, Δικτυωμένος Δήμος» - Webinar με την Ειρήνη Χειρδάρη κ θέμα: Κατάκτηση online και δια ζώσης: Έρωτας και όρια


Κατάκτηση online και δια ζώσης: Έρωτας και όρια

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, ώρα 7 το απόγευμα


Η Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach και sex therapist απαντά σε ερωτήματα για τα οποία αναζητούμε απαντήσεις. Συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα με θέματα που μας ζητάτε προσκαλώντας εξειδικευμένους-ες εισηγητές-τριες που πρωτοπορούν στο χώρο τους.

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο πλαίσιο του προγράμματος «Έδεσσα, Δικτυωμένος Δήμος» φιλοξενούμε την Ειρήνη Χειρδάρη για μια ενδιαφέρουσα εισήγηση για τον έρωτα, την κατάκτηση αλλά και τα όρια που απαιτείται να υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων.

Οι ερωτήσεις θα γίνονται ανώνυμα, οι απαντήσεις θα δίνονται επώνυμα από την καλεσμένη μας.

Μπορείτε να κρατήσετε θέση (ελεύθερη συμμετοχή) στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/eP9F7n6GygaLfK3A7

Η ενδιαφέρουσα συνάντηση θα γίνει από τον σύνδεσμο: https://youtu.be/s5baw9Cpfqo


Πληροφορίες:

email: ediktyomenosdemos@gmail.com, τηλ.2381350758.


Βιογραφικό Ειρήνη Χειρδάρη



Η Ειρήνη Χειρδάρη είναι sex coach, sex therapist, και διοργανώτρια σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης. Εξασκεί τη συμβουλευτική πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων, σε singles και ζευγάρια. (Το sex therapy έχει να κάνει με τη θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, ενώ το sex coaching απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή).

Είναι η sex coach του Sex Academy, του πρώτου σχολείου για το σεξ, το οποίο έγινε πρόσφατα και διεθνής πλατφόρμα, με σεμινάρια και webinars πάνω στην σεξουαλικότητα(www.sexacademy.eu)
Υπήρξε υπεύθυνη του τμήματος sex coaching του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, κι έχει συνεργαστεί με την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα σεξολόγο Dr. Ruth, με την οποία άνοιξαν μαζί το SEX EDUCATION, του πρώτου προγράμματος σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης που έγινε στην Ελλάδα (παρουσιάστηκε στο Erotic Art Festival).

Σπούδασε δημοσιογραφία, συμβουλευτική ψυχολογία, life coaching, sex coaching, και sex therapy. Συμβουλευτική και life coaching τελείωσε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και συνέχισε το life coaching στην Coaching Evolution International Academy. Στο sex coaching πιστοποιήθηκε από τη νούμερο ένα sex coach παγκοσμίως Dr Patti Britton, της Sex Coach U και του Sex Coaching University (LA). Μετεκπαιδεύτηκε στο sex therapy στο μετεκπαιδευτικό για τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα είκοσι χρόνια πορείας της στη δημοσιογραφία, εργάστηκε ως sex editor στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, όπως Status, Marie Claire, Cosmopolitan, Lifo, καθώς και σε έντυπα του διεθνή Τύπου. Εμφανίζονταν επί δυο χρόνια κάθε εβδομάδα για θέματα σχέσεων στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων.

Ήταν ομιλήτρια στο συνέδριο TED x University of Piraeus (2014), με θέμα την βιοχημεία του έρωτα και πώς εξελίχθηκαν τα ένστικτά μας και το συναίσθημα στον χρόνο.

Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων. Το «Πέντε δευτερόλεπτα πριν την αγάπη» (εκδόσεις sexelixis), ερωτική λογοτεχνία, μιλά για όσα μας σταματούν στον δρόμο προς την αγάπη. Έχει γράψει επίσης το «69 Μαθήματα Σεξ» (εκδόσεις sexelixis), την «Βίβλο της λαγνείας» όπως την ονόμασαν τα media, το πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο σεξ για άντρες. Το πρώτο της βιβλίο, «Η Αθήνα δαγκώνει» – το οποίο μιλά για το sex trafficking στην Ελλάδα- απέσπασε το Ειδικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Έτους Ίσων Ευκαιριών.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *