Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Η Ελένη Κουρτελίδου του ΦΟ Αριδαίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια άρσης βαρών του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας, Κουρτελίδου Ελένη, στη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στη Μόσχα.

Αγωνιζόμενη στο Β´ γκρουπ της κατηγορίας των 71 κιλών, κατετάγη πρώτη στο ζετέ με επίδοση 115 κιλά. Στο αρασέ στάθηκε άτυχη και έχασε την προσπάθεια στα 90 κιλά. Με 201 κιλά στο σύνολο βγήκε 7η στο ζετέ και 12η στο σύνολο. Ξεπέρασε δυσκολίες και τραυματισμούς και κατάφερε να συμπεριληφθεί στην ελίτ της ευρωπαϊκής άρσης βαρών. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *