Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Συμμετοχή του 1ου Ημερησίου ΕΠΑ.Λ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου σε πρόγραμμα Erasmus+


Την εβδομάδα από 17/5/2021 έως και 21/5/2021 , το σχολείο μας είναι διοργανωτής εικονικής κινητικότητας Erasmus+ στα πλαίσια του προγράμματος 2018-1-IT02-KA229-048562, entitled “PEACEMAKER – Peace & Human Rights & Diversity & Tolerance” το οποίο ολοκληρώνεται φέτος. 
 
Μαθητές του σχολείου μας έχουν ήδη συμμετάσχει σε κινητικότητες στην Ιταλία, την Πορτογαλία και την Λετονία (εικονικά). Το θέμα της κινητικότητάς μας είναι κοινωνική ευαισθητοποίηση και συμμετοχή. Οι μαθητές θα δουλέψουν επάνω στο θέμα αυτό με παρουσιάσεις, διαβουλεύσεις για διάφορα κοινωνικά θέματα με μαθητές από άλλες χώρες. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σε μέλη οργανώσεων που αναπτύσσουν κοινωνική δράση στην περιοχή μας.

Ο διευθυντής και η παιδαγωγική ομάδα των προγραμμάτων Erasmus+ του σχολείου μας παραμένουμε πιστοί στην συνέχιση τέτοιων δράσεων εξωστρέφειας οι οποίες προσφέρουν ,εκτός από υλικοτεχνικά οφέλη στο σχολείο μας, μοναδικές εμπειρίες σε μαθητές μας να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν σχολεία και πολιτισμούς από όλη την Ευρώπη.

Το σχολείο μας παραμένει ανοικτό για οποιαδήποτε ενημέρωση αναφορικά με τα προγράμματα αυτά.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *