Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου Ω.Δ.Ές "The Balcony Project"


ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ Ω.Δ.Ές

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας

BALCONY PROJECT


Γέμισε η Έδεσσα χρώματα και αρώματα από την Ανθοέκθεση και έρχεται το Σαββατοκύριακο να προσθέσει αυτό που λείπει, την μουσική από...μπαλκόνι. Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας Ω.Δ.Ές παρουσιάζει “The Balcony Project” κατά την υλοποίηση του οποίου ήχοι μουσικής θα ακούγονται από το πολιτιστικό κέντρο της Έδεσσας, το Σάββατο 15 Μαΐου στις 11:00π.μ., στις 18:00μ.μ. και στις 21:00μ.μ. αλλά και την Κυριακή 16 Μαΐου στις 11:00π.μ.-13:00μ.μ.


Καθηγητές με την καλλιτεχνική τους ταυτότητα και μαθητές του ωδείου, θα ενώσουν τις νότες τους σε ντουέτα και τριο με πολλές εκπλήξεις για τους περαστικούς από το μπαλκόνι του Πολιτιστικού Κέντρου.


Την απόσταση που χωρίζει το μπαλκόνι μας από το σοκάκι, θα την εκμηδενίσουμε με τις μελωδίες μας. Σταθείτε για λίγο ή και περισσότερο και αφουγκραστείτε, θα χαρούμε να σας δούμε να περνάτε.


Το Balcony project δεν περιορίζεται σε αυτό το πολιτιστικό διήμερο αλλά επεκτείνεται και θα συνεχιστεί, εκμεταλλευόμενο κάθε ηλιόλουστη μέρα. Ακολουθήστε μας και στην Facebook Page https://www.facebook.com/edessaodeumΔημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας

Περδίκα 1 και Καπετάν Γαρέφη, Έδεσσα Τ.Κ. 58200

Τηλ: 2381023101


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *