Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Εργασίες αγροτικής οδοποιίας από τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας


Συνεχίζονται οι εργασίες διάνοιξης της αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμού αυλακών από τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιελάμβαναν παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην αγροτική περιοχή των Κοινοτήτων Θεοδωρακείου, Βορεινού , Θηριόπετρας, Ίδας, Πιπεριάς και Όρμας, στις οποίες η πρόσβαση τόσο στις γεωργικές καλλιέργειες όσο και στις κτηνοτροφικές μονάδες ήταν ιδιαίτερα δυσχερής για τους κατοίκους.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους όλων των κοινοτήτων. Με την ολοκλήρωση των εργασιών διάνοιξης της αγροτικής οδοποιίας, καλύπτονται οι ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, καθώς και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *