Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την γιορτή του Πατέρα


Το να είσαι πατέρας, είναι μια από τις πιο σημαντικές δουλειές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και λίγα πράγματα φέρνουν τόση χαρά και υπερηφάνεια όσο η ευλογία της πατρότητας. 
 
Η ανατροφή των παιδιών είναι ένα απίστευτο προνόμιο, αλλά είναι επίσης και τεράστια ευθύνη. Απαιτεί σκληρή δουλειά, καθημερινή πάλη και δέσμευση να είσαι πάντα εκεί για τα παιδιά σου. Σήμερα, γιορτάζουμε τους πατέρες που μας παρέχουν άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη και που μας διδάσκουν να ζούμε με θάρρος και χαρακτήρα. Μόνο υπερήφανοι πρέπει να νιώθουμε που έχουμε έναν άνθρωπο να μας παρέχει όλα αυτά τα αγαθά, που τα θεωρούμε καμιά φορά αυτονόητα.

Θα το ξαναπώ: ίσως η πιο σημαντική δουλειά ενός ανθρώπου, είναι να είσαι πατέρας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *