Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος ολοκληρώθηκε το 6ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους!


"Δεν υπάρχουν λέξεις να μπορούν να περιγράψουν τα όσα νιώθουμε στο τέλος αυτού του μαγικού 2ημερου...
το ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο των ταινιών μικρού μήκους και φέτος τελείωσε εδώ για μας, αφήνοντας μας συναισθήματα πρωτόγνωρα!


Είναι πραγματικά συγκινητικό το ποσό έχετε αγκαλιάσει αυτό το θεσμό του Εδεσσαικό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους !!!


..μια γενναία προσπάθεια κι ένα όνειρο δικό μας που πλέον μοιραζόμαστε με όλους εσάς!


Ευχαριστώ από καρδιάς στους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ δημιουργούς που στείλανε τις ταινίες τους και κάνανε φέτος τόσο δρόμο ακόμα μια χρόνια να έρθουν κοντά μας απ'όλα τα μέρη της Ελλάδας και να μοιραστούμε μαζί αυτήν την εμπειρία!!!!
Ευχαριστώ στους δημιουργούς που στείλανε από μακρυά τις ευχές και την θετική τους σκέψη και υποσχέθηκαν του χρόνου να το ζήσουμε όλοι μαζί από κοντά


Αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήσασταν φέτος ΞΑΝΑ ΕΔΩ να μας στηρίξετε,να παρακολουθήσετε καταπληκτικές ταινίες,να μας σφίξετε το χέρι,να πείτε μια όμορφη κουβέντα,να δώσετε στήριξη και κουράγιο στην προσπάθειά μας να είμαστε εδώ πολλά ΠΟΛΛΑ ακόμα χρόνια!!!!
Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και ευγνώμονες που το ζούμε υγιείς όλο αυτό εδώ μαζί σας!!!!!!!!
Υγεία και δημιουργία σε όλους "

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *